Warning Car Air Conditioning


Cica:

Să nu porniţi A / C imediat ce veti intra în maşină. Deschideţi ferestrele după ce urcaţi in maşina dv şi porniti aerul condiţionat după câteva minute.

Iată de ce:

Conform unei activităţi de cercetare, tabloul de bord al masinii, canapeaua, accesoriile emit Benzen, o toxina care cauzează cancer (substanţă cancerigenă – stai un timp pentru a observa mirosul de plastic încălzit în maşină). În plus faţă de faptul ca duce la aparitia cancerului, Benzenul va otrăveşte oasele, provoacă anemie şi reduce globulele albe. Expunerea prelungită va cauza leucemie, crescând astfel riscul de cancer, si, de asemenea, poate provoca avort.

Nivelul acceptabil de Benzen în interior este de 1,41 mg/mc.

O maşina parcata în garaj cu ferestrele închise va conţine 11-22 mg/mc de benzen. Dacă este parcata în aer liber sub actiunea soarelui, la o temperatură de peste 16 grade C, nivelul Benzenului merge până la 56-113 mg/mc, adica de peste 40 de ori mai mult decat nivelul acceptabil.

Oamenii care se urca în maşină, păstrând ferestrele închise, în mod inevitabil, vor absorbi, în mod rapid cantităţi excesive de toxine.

Benzenul este o toxină care vă afectează rinichii şi ficatul. Ce e mai rău, este ca e extrem de dificil pentru corpul tau de a expulza aceste toxine.

what do you think about that?

Advertisements

6 thoughts on “Warning Car Air Conditioning”

  1. habar n-am 😆 asta mi s-a parut un spam cel putin util 🙂
   si desi ma enerveaza ca nimeni nu citeaza sursa in mailuri (autorul daca se recunoaste sa lase o vorba p-aici) l-am publicat fara sa cercetez.

 1. Salut!
  1-Dupa ideea ca tot ce pute e daunator, nu m-ar mira sa fie si adevarata stirea.
  2-zi-mi te rog cu mama dracu’ sa postez un link la o piesa de pe DailyMotion. Am incercat toate toate combinatiile, sa uploadez prin ce au astia la wordpress si nimic.
  Chestia aia am crezut ca am sters-o:D!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s