Rubiks cub MANIA


All rubiks cub MANIA is here
rubiks mate

Almost 30 years ago, Rubik’s cube made such an impact to the world of mathematical puzzles that everyone was hooked into solving that little 3x3x3 miracle. Before and after Rubik’s cube, many other puzzles were released, and until today there will always be a thrill when achieving that “solved” status.

Now you can see here some awesome puzzles. Something like Puzzle Paradise

Advertisements

10 thoughts on “Rubiks cub MANIA”

 1. Si mie mi-ar placea sa ofer toata gama de acolo insa rentabilitatea ar fi discutabila. Cu certitudine pot spune ca voi aduce pe langa oferta actuala si kituri do-it-youself, pyraminx, megaminx, skewb … si alte bunatati πŸ™‚

  Trebuie insa mai intai sa obisnuim piata cu acest concept de Jocuri de Inteligenta. Majoritatea persoanelor de pilda nu stiu ca mai exista si alte cuburi decat cel de 3×3 … funny nu πŸ™‚

 2. πŸ™‚ Stim si noi de domnul pablobaluba, acesta este nickul daca nu ma insel. Ii uram mult succes si ne bucuram pentru el mai ales ca intotdeauna concurenta este un lucru pozitiv pentru dezvoltarea pietei.

  Cerere avem, insa majoritatea clientilor se orienteaza spre cubul de 3×3. Probabil ca o sa mai dureze pana cand o sa vedem o colectie similara cu cea de pe powerstrike si in Romania.

  Ne dezvoltam, incet dar sigur πŸ˜‰

 3. Dar, dece se orienteaza spre cubul de 3Γ—3 ?
  Pentru ca nu exista informatii suficiente si nu le arata nimeni ca se poate si altfel.
  Ar trebui ca atunci cand ajung in magazin sa fie bombardati cu informatii, poze, filmulete. Cum sa ii atragi daca doar le arati 3 poze si trei propozitii?
  De ex poza de sus cu cubul siamez, nici nu credeam ca exista un astfel de produs pana cand n-am vazut videoul de pe youtube.

  In concluzie, bafta si multa viziune πŸ˜€

 4. mai intai oamenii ar trebui constientizati la faptul ca se poate lua asa cva la pretuti rentabile si calitate superioara, pt ca am vazut cu totii cum micii comercianti vand cuburi proaste cu tot felu’ de persoanje animaloae si alte alea, pe la mare sau munte sau cu alte ocazii prin orase, cu preturi cuprinse de sub 5 lei pana in 6, 7 si normal ca le merge afacerea la asemenea preturi, nu’ma ca … problema e ca dupa cva timp nu le mai poti misca asa usor ca la inceput si te plictisesti repede de ele si nici nu te mai uiti la ele, sau incerci sa rezolvi, da te lasi ca iti e greu sa misti si sa ti minte secventa pe care ai folosit-o, ca tre sa misti in alta directie ca sa mearga. Asta am patit-o eo azi dimn πŸ˜€ :))

 5. In Europa/Niro, locul de unde se aprovizioneaza tarabele amintite de Leo mai sus, cu 40 de Ron iei 10 cuburi china noname. In cantitate mai mare lasa pana la 2-3 lei/cub. Calitatea lor este foarte proasta.

  Pe Genios.ro, cubul Rubik Studio, produs in Ungaria, cu tensiune reglabila, este 49Ron. Pretul este intr-adevar mai mare decat la taraba πŸ˜› insa mult sub pretul unui astfel de cub in Germania de exemplu.

  Depinde ce vrei sa faci cu cubul, daca il iei pentru decor, atunci cel de 5 lei e ok πŸ™‚

 6. ma … cand esti mic si fraer se mai intampla + ca parintii intot deauna ne zicea “nu acum; nu pot; las’ :-j ca iti aduce mosu’; altadata; cand o-i creste mare” sau alte asemenea texte. Si stim cu totii ca mosu’ se ducea la bordel pe cadourile noastrea; cand om’ creste mari ne luam singuri si ink mai traim in acele vremuri de fantezie; altadata se transforma in nici-o data si in unele cazuri se ajunge la a 2-a traducere; nu acum insemna tot nici-o data si tot asa … asta in cazul in care nu ai crescut intr-o casa “imbelsugata” ceea ce acum nu mai e cazul. Generatiile mai noi se bucura acum de o totala cunoastere si au acces la ce n-am avut noi cand ne jucam cu “jucaria” in tazarana :D. astia acum se joaca fifa si hallo, sau ii mai vezi prin magazine cu exclamatii de gen “maaaamaaa frate ce tare e jocu asta, ii zic lu’ “mosu” sa mi-l aduca”, si unii dintre noi se bucurau cand mai aparea cate o caseta cu mario v 1.0.2.3 pe tarbaele din talciocuri si salivau la ele si ii ziceam “mosului” sa ni-le ia. Astia de acum stiu deja de la 5 ani ce e aia calitate si multe dintre asa zisele “firme” or sa cam dea faliment ca de … si oamenii au inceput sa se imbogateasca.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s